Aktuellt | Event

Vi har nu genomfört fler än tio vd-promenader under ett par års tid och de blir bara mer och mer uppskattade. Tanken bakom detta event är flera men den bärande tanken är att jag, Jonas Koch själv varit vd och jag vet hur svårt det är.

Som vd har du sällan någon du kan tala med kring olika möjligheter och utmaningar. Därtill ges ytterst lite tid till att nätverka eftersom kalendern allt som oftast fulltecknad. Din fulltecknade kalender gör också att du bortprioriterar ditt eget välmående.

Utifrån dessa erfarenheter och insikter skapade vi VD-promenaden. Lika enkelt som det låter. Vi bjuder in 10 vd:ar för en gemensam promenad. Därefter bjuder vi på lunch där tillfälle ges att knyta kontakter och hitta gemensamma beröringspunkter.

Rörelse och samtal har varit ett mycket lyckat koncept. Flera av de som deltagit på våra träffar har uttryckt sitt gillande kring att de har fått nya kontakter samt fått in lite rörelse i sin vardag. Vi har självklart också varit nöjda med att se att alla gillar konceptet och kommer därför fortsätta med det under 2019.

Vårens tillfällen är fredagen 10 maj och fredagen 14 juni mellan kl. 11:00-13:30.

Signerat Jonas Koch och Per Wreding, Interim Management