Nästa programstart 26 september 2019

Nästa programstart 26 september 2019

Vår erfarenhet

Efter att ha varit verksamma inom Executive Search i över 30 år har vi utvecklat god förståelse för människors vilja till utveckling och förmågan att matcha rätt person till rätt uppdrag. Vi vill ge fler individer möjligheten att ta del av denna erfarenhet och kunskap. Genom kontinuerlig personlig utveckling skapas bättre förutsättningar för att lyckas i sin profession, därför fokuserar vårt Executive Mentorship Program på att uppnå precis det – personlig utveckling med erfarna mentorer.

Erfarna mentorer

Mentorerna kommer från vårt nätverk och har lång erfarenhet från ledande befattningar inom olika branscher och organisationer. Det är personer som vill dela med sig av sina erfarenheter, stötta och utmana dig och samtidigt bli inspirerad av de utmaningar som du står inför.

Programmets utformning

Programmet löper under åtta månader och består av fem gruppträffar med intressanta föreläsningar om ledarskap, kommunikation och personlig utveckling samt åtta individuella mentorsträffar. Gruppträffarna sker i en exklusiv grupp om max 12 deltagare för utvecklande och inspirerande diskussioner och nätverkande. Du får även medlemskap i nätverket Michaël Berglund Mentorship Network.

• Personlighetstest
• Grundlig personlighetsanalys och samtal inför matchningsprocess
• Matchning med mentor
• 5 gemensamma träffar med gästföreläsare
• 8 individuella träffar med handplockad mentor
• Medlemskap i nätverket Michaël Berglund Mentorship Network

Programlängd: 8 månader
Programstart: Torsdag 26 september 2019
Programavslutning: Torsdag 14 maj 2020
Programavgift: 65 000 kr ex moms

För mer information, anmälan eller nominering av medarbetare kontakta Carina Gustafson, +46 (0) 70 840 80 11