Våra mentorskapsprogram

Våra mentorskapsprogram

Vår erfarenhet

Efter att ha varit verksamma inom Executive Search i över 30 år har vi utvecklat god förståelse för människors vilja till utveckling och förmågan att matcha rätt person till rätt uppdrag. Vi vill ge fler individer möjligheten att ta del av denna erfarenhet och kunskap. Genom kontinuerlig personlig utveckling skapas bättre förutsättningar för att lyckas i sin profession, därför fokuserar vårt Executive Mentorship Program på att uppnå precis det – personlig utveckling med erfarna mentorer.

Erfarna mentorer

Mentorerna kommer från vårt nätverk och har lång erfarenhet från ledande befattningar inom olika branscher och organisationer. Det är personer som med sitt stora engagemang för människor och utveckling, vill dela med sig av sina erfarenheter, stötta och utmana dig och samtidigt bli inspirerad av de utmaningar som du står inför.

Noggrann matchningsprocess

Programmet inleds med personlighetstest och samtal om nuläge, behov, utmaningar och önskad mentorsprofil. Därefter startar vår noggranna matchningsprocess för att hitta rätt mentor till varje deltagare, vilket är nyckeln till ett lyckat mentorskap.

Executive Mentorship Program

En kombination av individuella mentorsmöten, gruppträffar och föreläsningar om ledarskap och personlig utveckling för inspirerande diskussioner och nätverkande.

Programlängd: ca 10 månader, 5 gruppträffar, 8 mentorsträffar
Antal deltagare: max 12 personer
Kommande programstarter:
Nov 2019: Uppstart onsdag 13 nov
Feb 2020: Uppstart torsdag 13 feb
Programavgift: 65 000 kr exkl. moms

Intresseanmälan

Individual Mentorship Program

Ett individuellt program med fokus på mentorsrelationen och tillgången till ett externt bollplank som kan inspirera, utmana och stötta under en längre period utifrån individens behov.

Programlängd: ca 10 månader med 10 mentorsträffar
Programstart: Start utifrån deltagarens önskemål
Programavgift: 65 000 kr exkl. moms

Skicka mail

Customized Mentorship Program

Ett mentorskapsprogram som skräddarsys och anpassas för en grupp medarbetare inom samma bolag/organisation utifrån specifika önskemål, behov, strategiska utmaningar och andra viktiga förutsättningar.

För mer information, kontakta Carina Gustafson.

Skicka mail