Kontakta oss för offert

Kontakta oss för offert

Till Michaël Berglund AB vänder du dig om du vill ha en professionell partner inom chefsrekrytering, styrelsetjänster eller utveckling av individer och ledningsgrupper.

Ewa är affärsområdesansvarig för Executive Search, kundansvarig samt senior personbedömare. Ewa har arbetat med executive search sedan 2001 med tyngdpunkt på myndigheter, hälsa/sjukvård, media samt non-profit organisationer. Hon har tidigare erfarenhet från utbildningssektorn och tv-produktion. Ewa är utbildad fil. kand. kulturvetare från Stockholms Universitet, samt har en Graduate Diploma Degree från Griffith University, Australien. Hon är certifierad testuttolkare med mångårig erfarenhet av SHL:s ipsativa personlighetsinventorium OPQ samt av Hogan Assessment Systems, HAS och Matrigma. Ewa är styrelseledamot/Director EMEA i IIC Partners Executive Search Worldwide.

Joakim är partner, kundansvarig samt senior personbedömare. Joakim har 20 års erfarenhet av att leda och utveckla företag och verksamheter. Han har haft ledande befattningar i näringslivet bl a som VD för Lantmännen Agroetanol, VD för Svenska Statoil och Affärschef ICA Telecom. Joakim har även erfarenhet från ett flertal styrelseuppdrag, både som ledamot och ordförande. Däribland som ordförande i Näringslivets Säkerhetsdelegation och suppleant i Svenskt Näringsliv. Sedan 2012 är Joakim Partner och arbetar med executive search främst inom industri, bank, försäkring och service. Joakim är civilekonom från Uppsala Universitet. Han är certifierad testuttolkare av SHL:s ipsativa personlighetsinventorium OPQ samt Hogan Assessment.

Patrik är Senior Principal och senior personbedömare inom affärsområdet Executive Search. Patrik har över 25 års arbetslivserfarenhet och har jobbat flera år med chefsrekrytering, ledarskapsbedömning och organisationsutveckling på bland annat K2 Search och Assessio. Han har även arbetat som kommunikationsdirektör på Migrationsverket, pressansvarig på Säkerhetspolisen och stabschef på Svenska Institutet. Patrik Peter har också varit verksam som nyhets- och samhällsjournalist på Sveriges Radio, SVT och TV4. Patrik är en mycket van användare av ett flertal arbetspsykologiska testverktyg, bland annat från Hogan Assessments.