Karriär

Att bli konsult hos oss

Att arbeta som konsult hos Michaël Berglund Executive Search innebär att arbeta med förståelse för våra kunders strategiska behov och affärsförutsättningar. Vi arbetar på djupet både med organisationer/företag och med deras blivande medarbetare.

För oss är kvalitet ett måste av såväl etiska som kommersiella skäl när man arbetar med människor. Vårt arbete bygger på förtroende för oss som företag men också för den enskilda konsulten. Därför är vi mycket noga med våra egna rekryteringar.

Vad kräver vi av våra medarbetare?

För att bli konsult hos oss krävs analytisk förmåga samt affärsförståelse. Det är nödvändigt för att förstå kundens behov och för att göra riktiga analyser. Självklart är du intresserad av ledarskaps- och organisationsfrågor. Du måste ha hög arbetskapacitet, förmåga att arbeta i processer, hög social kompetens, allmänbildning och nyfikenhet.

Våra konsulter har en akademisk examen på mycket god nivå. Som seniorkonsult krävs det att du har erfarenhet från linjebefattning från något av de framgångsrika nationella eller internationella företagen och/eller en gedigen konsulterfarenhet. Som konsult krävs att du förutom bra betyg har andra intressanta livs- och yrkeslivserfarenheter. Internationell erfarenhet är för alla ett plus.

Vi arbetar i team och anser att mångfald bidrar till ett bättre slutresultat. Därför finns hos oss ett brett spektrum av branscherfarenheter, akademiska examina, ålder och livserfarenheter. Vi är ungefär lika många män som kvinnor.

Är du intresserad av att arbeta hos oss?

Om du är intresserad av att arbeta hos oss så skicka ett mail, ditt CV samt kontaktuppgifter till ansvarig konsult, Sofie Bachmann, sofie.bachmann@michaelberglund.se