Karriär

Att bli konsult hos oss

Seniorkonsult till Michaël Berglund Executive Search 

Vi har drygt trettio års erfarenhet av att finna personer på ledande ställningar som blir förebilder för andra. Med djupt engagemang och stor arbetsglädje löser vi våra kunders verkliga behov.

Att arbeta som konsult hos oss innebär att arbeta med förståelse för våra kunders strategiska behov och affärsförutsättningar. Vi arbetar på djupet både med organisationer/företag och med deras blivande medarbetare.

För oss är kvalitet ett måste av såväl etiska som kommersiella skäl när man arbetar med människor. Vårt arbete bygger på förtroende för oss som företag men också för den enskilda konsulten. Därför är vi mycket noga med våra egna rekryteringar.

 

Vill du bli vår kollega?

Du kommer att få arbeta nära och på djupet med våra kunder och deras organisation och affär. Vi arbetar teamorienterat med våra researchers, psykologer och konsultkollegor. Vi har stor respekt för de människor vi möter och tycker att det är viktigt med ett arbetsklimat präglat av stor ambition och högt i tak.

För att du ska trivas hos oss är du målmedveten och har erfarenhet av komplex tjänsteförsäljning. Du är van vid att bygga förtroende och långsiktiga relationer och har  ett utpräglat sinne för affärer, strategier och beteendevetenskap.

 

Välkommen med din intresseanmälan!

Om du är intresserad av att arbeta hos oss så skicka ett mail, ditt CV samt kontaktuppgifter till ansvarig konsult, Martin Hellströmer, martin.hellstromer@michaelberglund.se