Vill du bli vår kollega?

Vill du bli vår kollega?

Vi letar ständigt efter nya kollegor. För att arbeta som konsult hos oss behöver du ha förmåga till en djup förståelse för våra kunders strategiska behov och affärsförutsättningar.

Vi har förtroendet att arbeta nära organisationer och företag med att identifiera och utveckla deras blivande och befintliga medarbetare. Vårt arbete bygger på förtroende för oss som företag – men också för den enskilda konsulten. Därför är vi mycket noga med våra egna rekryteringar.

Du kommer att få arbeta nära och på djupet med våra kunder och deras organisation och affär. Vi arbetar teamorienterat med våra researchers, psykologer och konsultkollegor. Vi har stor respekt för de människor vi möter och tycker att det är viktigt med ett arbetsklimat präglat av stor ambition och högt i tak.

För att arbeta som konsult hos oss behöver du ha förmåga till en djup förståelse för våra kunders strategiska behov och affärsförutsättningar. Våra konsulter har analytisk skärpa, intresse och nyfikenhet för människor samt god affärsförståelse. Du som söker dig till oss är intresserad av ledarskaps- och organisationsfrågor. Du är dessutom allmänbildad och nyfiken, har hög arbetskapacitet och en naturlig social kompetens.

Välkommen med din intresseanmälan!