Interim

För dig som kandidat

Att arbeta som interim manager är ofta ett medvetet val. Som interim manager har du ofta en gedigen karriär bakom dig, antingen som specialist eller i en högre chefsposition, ibland en kombination av båda delarna. Den gemensamma nämnaren hos våra interim managers är framförallt nyfikenheten och viljan att gå in i en ny verksamhet med sin erfarenhet för att snabbt åstadkomma nödvändiga och påtagliga förbättringar och/eller förändringar.

Som interim manager kommer du ofta in i ett bolag där din kunskap och erfarenhet är avgörande och där tidshorisonten är kort. Du förväntas från första dagen ta ett mycket stort ansvar och egna initiativ. Uppdragets längd kan variera alltifrån ett par veckor upp till år, somliga uppdrag sker på halvtid, andra uppdrag kan ta dygnets alla timmar i anspråk. En del uppdrag övergår i en fast anställning, andra avslutas med kort varsel.

Kombinationen av arbetets omfattning och uppgifter gör rollen som interim manager mycket stimulerande och lärorik, men ställer mycket höga krav på leveransförmåga och egen drivkraft.

Är du intresserad av att arbeta med interimsuppdrag? Registrera i så fall ditt CV och dina uppgifter genom att klicka här