Vill du veta hur du kan få hjälp med interimschef och Interim Management?

Vill du veta hur du kan få hjälp med interimschef och Interim Management?

Till Michaël Berglund AB vänder du dig om du vill ha en professionell partner inom chefsrekrytering, styrelsetjänster eller utveckling av individer och ledningsgrupper.

Jonas Koch är affärsområdesansvarig för Interim Management. Jonas har mångårig erfarenhet från ledande positioner inom detaljhandeln, senast som vd för Kellogg´s Sverige. Han har tidigare arbetslivserfarenhet från konsultbranschen, IT-branschen och dagligvaruhandeln där han har arbetat inom sälj, affärsutveckling och marknadsfunktionen. Jonas är utbildad inom ekonomi och marknadsföring vid Högskolan i Växjö.

Patrik Peter är Senior Principal och senior personbedömare inom Executive Search och Interim Management. Patrik har över 25 års arbetslivserfarenhet och har jobbat flera år med chefsrekrytering, ledarskapsbedömning och organisations-utveckling på bland annat K2 Search och Assessio. Han har även arbetat som kommunikationsdirektör på Migrationsverket, pressansvarig på Säkerhetspolisen och stabschef på Svenska Institutet. Patrik har också varit verksam som nyhets- och samhällsjournalist på Sveriges Radio, SVT och TV4. Patrik är en mycket van användare av ett flertal arbetspsykologiska testverktyg, bland annat Hogan Assessment Systems.