En kurs specialinriktad till dig som är styrelseordförande, eller som står i begrepp att ta på dig ett ordförandeuppdrag i ett aktiebolag. Under några intensiva dagar varvas teori och praktik, fakta och inspiration. Du får träffa kurskollegor som står inför samma frågeställningar som du och en möjlighet att stämma av dina funderingar och utmaningar med vår mycket erfarna kursledare Katarina Bonde samt inbjudna gästföreläsare. Denna utbildning har sedan några år tillbaka drivits framgångsrikt i Michaël Berglund Board Values regi i centrala Stockholm och har varit mycket uppskattad.

Ur programmet:

Ordförande – ledare men inte chef
Bolagets roll i samhället
Styrelsens organisation och arbetsplanering
Ordförande och Ägarna
Strategi
Ordförande och VD
Kommunikation och bolagsrapporter
Ordförande och revisionen
M&A, Försäljning och förvärv
Hållbart företagande
Digitalisering – har styrelsen med det att göra?

Utbildningen bedrivs i en liten grupp med max 8-10 deltagare som alla har god erfarenhet av styrelsearbete och i många fall även i rollen som styrelseordförande. Genom att begränsa antalet deltagare har vi möjlighet att verkligen ge samtliga kursdeltagare det utrymme de önskar avseende frågeställningar och erfarenhetsutbyte såväl sinsemellan som med kursledaren och våra gästföreläsare som tidigare varit bl a Erik Strand, Karin Forseke, Arne Karlsson, Ingrid Bonde m fl.

< Tillbaka till alla kurser

Kurslängd: 2 + 2 dagar

Kommande kurstillfällen:
2 - 3 april och 8 - 9 april (fullbokad)
12 - 14 juni

Plats: Centralt, Stockholm

Kursavgift: 61 200 kr ex moms. I priset ingår kursmaterial, lunch och middagar.

Kursledning

Katarina Bonde

Kursledare

Katarina är en mycket rutinerad styrelseledamot med uppdrag i bl a Mycronic AB, Stillfront Group AB, Micro Systemation samt styrelseordförande i Opus Group AB, Imint AB, Propellerhead Software AB och Mentimeter AB. Katarina har också varit vd för ett antal IT-företag i Sverige och USA. Hon har även under 4 år varit ledamot av Rådet för försäljning av statliga bolag.

Läs mer

Lottie Sjövall

Course Coordinator

lottie.sjovall@michaelberglund.se
+46 70 555 81 09

Lottie är ansvarig för styrelseutbildningarna på Michaël Berglund Board Value. Lottie kommer senast från StyrelseAkademien där hon ansvarade för utbildningar och medlemsevent.

Läs mer