Beskrivning av utbildning

Tillsammans med Regina Sipos har vi på Michaël Berglund Board Value skapat en ny styrelseutbildning med fokus på Corporate Governance för 2020-talet. Utbildningen är inriktad på styrelsearbete i snabbväxande bolag och är ett komplement till vår utbildning i Professionellt Styrelsearbete.

Denna utbildning vänder sig till dig som är entreprenör, du som jobbar i ett techbolag med en produkt eller ett bolag som levererar tjänster genom en skalbar plattform. Även du som tillhör en yngre generation entreprenörer som undrar hur du ska bemanna ditt bolags styrelse eller få ut det mesta möjliga av ledningsgruppen och befintlig styrelses samarbete kommer att ha nytta av utbildningen.

Utbildningen leds av Regina Sipos och under tre interaktiva dagar varvas föreläsning, samtal, case och förebildsentreprenörer som berättar sin historia hur de har byggt bolag, stora som små, tillsammans med sin styrelse. Gästföreläsare på kursen är bland annat Pelle Törnberg, Mia Brunell Livfors, Carl Svernlöv, Michaëla Berglund, Sam Manaberi, Stefan Krook, Simon M. Lidén och Gustaf Brandberg.

Under utbildningen behandlas bland annat följande:

  • Styrelsens roll i snabbväxande bolag
  • Styrelsens bemanning
  • Bolagets finansiering
  • Emissioner och dess processer
  • Exitstrategier vs långsiktig bolagsavkastning
  • Strategi och styrelsearbete i praktiken
  • Hållbarhetsarbete

Efter genomförd utbildning blir du automatiskt medlem i Michaël Berglund Board Network – vårt exklusiva alumninätverk med fokus på styrelsefrågor genom seminarier och nätverksträffar.

”Vi ser fram emot att få guida Dig i hur man kan tänka kring styrelsearbete på ett nytt sätt men med stark förankring i de spelregler och det regelverk som gäller.”

Kursledare, Regina Sipos

Välkommen med din anmälan!

< Tillbaka till alla kurser

Kurslängd: 3 dagar

Kommande kurstillfällen:
27 - 29 sep

Plats: Centrala Stockholm

Kursavgift: 38 900 kr ex moms. I priset ingår kursmaterial, lunch och förtäring.

Kursledning

Regina Sipos

Kursledare

Regina Sipos, tidigare kommersiell direktör och VD, arbetar numera professionellt i styrelser, framför allt som ordförande för snabbväxande bolag och som ledamot i större bolag. Ängelinvesterare med tydlig hållbarhetsprofil.

Läs mer
Svartvitt porträtt av Elvira Ekberg

Elvira Ekberg

Head of Analytics

elvira.ekberg@michaelberglund.se
+46 735 05 00 89

Elvira är Head of Analytics på Michaël Berglund Board Value och arbetar främst med styrelsetjänster och styrelseutvärderingar. Hon har tidigare arbetat inom Executive Search på Michaël Berglund.

Elvira har en kandidatexamen i Business and Economics med inriktning Management från Handelshögskolan i Stockholm. Utöver detta har hon även internationella erfarenheter från studier vid Smith School of Business i Kanada.

Läs mer