About us

About us

Det goda ledarskapet är viktigare än någonsin. I tider av påfrestningar och ovisshet behövs det riktigt bra ledare i alla delar av samhället. Personer med dynamiskt tänkande, mod, gott omdöme och integritet. Ledare som vill och kan vara förebilder.

Sedan 1985 har vi på Michaël Berglund strävat efter att göra världen lite bättre genom att identifiera och utveckla människor som bidrar till framgång såväl mänskligt som ekonomiskt. Vi är starkt engagerade i våra kunder och är stolta över att få hjälpa dem också under omtumlande omständigheter.

En god ledare genererar trygga och mer engagerade medarbetare som upplever sina yrken mer meningsfulla. Deras arbetsglädje kommer att spridas till människor de möter i sin vardag. Logiken är enkel. När det blir rätt så blir det rätt för så många. Just vissheten om att vårt arbete har ett högre syfte är det som driver oss på Michaël Berglund att göra vårt yttersta för att hitta den bästa möjliga lösningen. Oavsett om det handlar om små lokala företag eller multinationella jättar.

Vi hjälper våra kunder med:

Internationellt

Vi har förmånen att kombinera styrkan av att vara ett företag med välutvecklade lokala nätverk och djup förståelse för vår marknad tillsammans med räckvidden som vår globala närvaro erbjuder.

Genom tre internationella samarbeten med namnkunniga, globala aktörer, har vi möjlighet att erbjuda internationella sökuppdrag till våra uppdragsgivare. Vi växer även själva genom att ständigt inspireras, utmanas och utvecklas genom dessa samarbeten.

Läs mer

Inspiration, spaningar & insikter