Interim

Aktuella publika interimsuppdrag

Administrativ Konsult till Michaël Berglund Interim

Är du vår nya medarbetare?

Michaël Berglund Interim är en del av Michaël Berglund AB, ett av Sveriges ledande företag inom chefsrekrytering. Vi är idag en av de större aktörerna inom interimsrekryteringar och vi växer i snabb takt. Nu söker vi en Administrativ Konsult till oss själva. 

Vårt arbete präglas av ett högt tempo, mycket humor och stort eget ansvar. Rollen som Administrativ Konsult är bred och du kommer själv, i viss mån, få möjlighet att utvecklas i den riktning du själv önskar. Inledningsvis kommer dina arbetsuppgifter främst vara att: 

  • Sköta den löpande faktureringen
  • Hantera avtal med kunder och konsulter
  • Administrera tidsrapporter och uppföljningar
  • Skapa uppdragsbeskrivningar till våra uppdrag på både svenska och engelska
  • Hantera utskick och administrera ansökningar
  • Ansvara för alla uppdateringar på hemsidan och i sociala kanaler

Längre fram ser vi även att du ansvarar för merparten av kontakten med våra konsulter, genomför intervjuer och referenstagningar samt följer med på kundmöten. Du kommer även vara en central kontaktperson i vår internationella samarbetsorganisation WIL Group. Vi ser också att du kommer att ta ett helhetsansvar för vår digitala marknadsföring.

Rollen är lika bred som rolig. Du kommer att möta fantastiska och intressanta individer, träffa lika fantastiska och intressanta företag. Det ställer krav på professionalism, nyfikenhet och omtanke om människor. Arbetstiderna är flexibla och vi förutsätter att du är detsamma. Periodvis är arbetet mycket intensivt, medan andra stunder är det lugnare. Vi arbetar i team och du är högst delaktig i allt som sker. Det är ett krav att du kan kommunicera professionellt och obehindrat på både svenska och engelska såväl i tal som skrift.

Tycker du om att ha roligt på jobbet, har ett stort eget driv och är en skicklig administratör så kommer du garanterat att passa in hos oss.

Låter detta intressant? Ring eller skicka ett mail till någon av oss oss

Jonas Koch, Affärsområdeschef Michaël Berglund Interim
jonas.koch@michaelberglund.se 
070-244 52 00

Per Wreding, Seniorkonsult Michaël Berglund Interim
per.wreding@michaelberglund.se
0733-688 465


Vill du finnas med i vår databas inför kommande interimsuppdrag ser vi gärna att du lägger in ditt CV och kontaktuppgifter genom att klicka här.